FAQ: Veelgestelde vragen

Het is de allereerste keer dat ik een tantramassage krijg. Wat kan ik verwachten?

Allereerst, je mag zijn zoals je bent. Dat ben ik ook. Ik speel geen toneel en doe me niet anders voor. We zijn twee gelijkwaardige mensen die zijn zoals ze zijn. 

Dan, een allereerste keer maken we tijdens een kopje thee kennis met elkaar om het ijs het breken opdat je eventuele spanning los kunt laten en vertrouwen krijgt in mij en dat wat komen gaat. Ik leg je in grote lijnen uit wat je kunt verwachten. Alhoewel het moeilijk voor mij is te vertellen wat er precies gaat gebeuren. Het is een intuïtieve massage en niets staat van te voren vast. En daarbij komt, het is een ervaring, een gevoel, en dat is niet in woorden uit te leggen.

Dus ik vraag je je over te geven en open de sessie in te gaan, zonder dat je alle ins en outs weet. Weet dat overgave de sleutel is tot een goede sessie. En jij hebt zelf die sleutel in handen. Kun je je overgeven en vanuit je hart ontvangen, dan zal een allereerste keer een geweldige ervaring zijn die je je nog lang zult herinneren.

Voor de sessie hoef je je niet voor te bereiden en ook niets mee te nemen. Alhoewel sneakersokken wel prettig zijn. En nee... niet haha... Ik doe ook gewoon sokken aan tijdens de sessie als ik last heb van koude voeten :-). 

—————

Wat is het verschil tussen een Tantramassage Basis en een Tantramassage Intensive?

De Tantramassage Basis vindt op de massagetafel plaats. Hiervoor kun je kiezen als je het nog wat eng vindt. Heb je al enige ervaring met tantra of voel je dat je behoefte hebt aan een nóg intensere beleving, dan kun je kiezen voor de Tantramassage Intensive. Deze vindt plaats op de (verwarmde) massagemat. Dit voor meer bewegingsvrijheid en flow. De naam zegt het al, het is intenser, maar het is ook intiemer dan een sessie op de tafel. Op de mat zijn we allebei naakt, gezien het feit dat we dan gelijkwaardiger zijn aan elkaar.

Aan jou de keuze...

Maar weet je het nu nog niet, geen probleem. Je kunt ook ter plekke een keuze maken.

—————

Hoe oud moet je zijn voor een tantramassage?

Een tantramassage is in principe voor iedereen. Ik geef de massage echter alleen als je ca 30 jaar of ouder bent. Dit omdat op deze leeftijd bewustwording van de seksualiteit langzaam maar zeker intrinsieker wordt i.p.v. extrinsiek. Een maximum leeftijd is er niet. Mijn oudste klant is 85 jaar. Nog fit en vitaal in lijf en leden. Ben je jonger dan 30 jaar en wil je toch een tantramassage ondergaan, neem dan contact met me op voor je motivatie.

—————

Mag ik je tijdens de massage aanraken?

Ik ben de gever van de massage en jij de ontvanger. Tijdens de massage wordt de seksuele energie bij je opgewekt. Een impuls kan zijn dat je iets terug wilt doen. Zie het echter als een uitdaging om alleen te ontvangen. Even contact maken, een hand op mijn been of rug, een liefdevol kneepje in mijn hand of arm is natuurlijk helemaal oké.

Weet dat de massage niet erotisch is; alleen liefdevol, met alle aandacht gericht op jou.

—————

Kan ik bij je douchen?

Helaas heb ik geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De olie die ik gebruik (reukloze amandelolie) is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af.  

Overigens draag ik tijdens de sessie geen parfum en ik vraag jou ook geen luchtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.

—————

Waar kan ik parkeren?


De praktijk is gevestigd nabij het centrum van Leiden. Parkeren voor de deur lukt helaas niet, maar in de omliggende straten zijn meestal wel plaatsen vrij. De meeste kans is aan de Anthony Fokkerweg, op de hoek van Schuttersveld. Daar is een kleine parkeerplaats rechts van de ING bank (navigeer op Schuttersveld 18). Houd er qua tijd rekening mee dat het even zoeken kan zijn naar een vrije plek, zeker 's avonds.
Het is betaald parkeren in Leiden. De kosten zijn € 2,00 per uur. Je kunt betalen met Yellowbrick, Parkmobile ed.


De dichtstbijzijnde parkeergarage is bij de Dirk Supermarkt aan de Langegracht (wel duur), of de nieuwe parkeergarage aan de Lammermarkt (€ 2,75 per uur).
Je kunt ook met de trein komen. Het Centraal Station is erg dichtbij.
In alle gevallen ligt de praktijkruimte op ca 5-10 minuten loopafstand.

—————

PIN of contant?

Ik heb geen PIN apparaat, dus betalingen graag contant en het liefst gepast.
Je mag het bedrag vooraf of ter plekke ook overmaken op mijn ING rekening.

—————