Sacred Touch


Een Sacred Touch sessie gaat een stap verder dan de Tantramassage. In de Tantra massage onderga je alleen en ben ik de gever en jij de ontvanger. In deze sessie is er sprake van ontvangen én geven. Wederzijdse massage dus.

 
De Sacred Touch is een respectvolle sessie van hart tot hart en van ziel tot ziel. Alles draait om liefde en de hartsverbinding tussen jou en mij. De basis is de tantramassage. Deze zul je eerst van mij ontvangen. Daarna kun je mij een massage geven. Ik leer je de basis als je nog onervaren bent. Elke handeling gaat rustig en bewust en met gerichte aandacht. Het is een soort miniworkshop; een mindfulness sessie om helemaal in het hier en nu komen. 

Een afspraak voor Sacred Touch maak ik alleen nadat je bij mij al eens eerder een tantramassage hebt geboekt. Het is namelijk fijn om deze sessie te doen als we elkaar al beter kennen, zodat jij gewend bent aan mijn energie en je in vertrouwen en overgave de sessie in kunt gaan. Ook voor mij is het prettig te weten dat je in staat bent om goed te kunnen ontvangen in alle rust, opdat je in deze sessie ook in rust en met een open hart kunt geven.

Een sessie duurt 2 uur en kost € 240 en € 290 voor 2,5 uur.

 

• Een afspraak voor Sacred Touch doe ik alleen als het voor mij goed voelt en ik denk dat dit een juiste stap is in jouw persoonlijke ontwikkeling.
• Er is geen sprake van intiem/seksueel contact.
• Ik ben open minded. Niets is raar of gek, maar ik zal het je meteen liefdevol laten weten als je over mijn grens gaat. 
 
Wil jij en kun jij geven vanuit je hart en niet vanuit je lust, of wil je dit leren? Dan is deze sessie geschikt voor jou.
 
 
Workshop voor stellen
Deze sessie is ook geschikt voor koppels die willen leren elkaar een goede tantramassage te geven.
De kosten zijn ook 2 uur voor € 240 of € 290 voor 2,5 uur.